Cursos de català a l'associació Àgora del districte de Sant Martí de Barcelona

Cursos de català

​​​​​​S'han acabat els cursos de nivell inicial i bàsic 1 del tercer trimestre que hem fet amb col·laboració amb l'entitat Àgora, però al juliol en farem més.

Foto de grup feta al final de l'acte.

Del curs de nivell bàsic 1 cal destacar que hi havia persones amb edats barrejades i procedències diverses, però que des del primer moment hi ha hagut ganes de fer pinya i gaudir de l'experiència d'aprendre català.

Com a activitats destacades del curs, s'ha fet un passeig pel Gòtic i el Born i els estudiants s'han meravellat amb la història de Barcelona i tots els testimonis històrics que ens regala.

Visualització prèvia de la imatge

Tot l'alumnat està engrescat a continuar estudiant català i desitja tornar-se a veure al setembre en una classe.

L'associació Àgora

Àgora neix en el context de l'Escola de Persones Adultes La Verneda-Sant Martí amb la intenció de servir com a instrument de participació i difusió cultural més enllà de l'educació reglada. L'associació de persones participants Àgora té un àmbit d'actuació que comprèn tot el barri de La Verneda.

L'entitat té com a objectiu que les persones adultes puguin adquirir la capacitat i la iniciativa de gestió. En efecte, l'entitat reforça totes les activitats de formació reglada que ofereix l'Escola, en la qual col·laboren moltes persones de l'associació i ofereix un ampli ventall d'activitats culturals i educatives.

El CNLB hi col·laborem fent-hi cursos de català de nivell inicial i bàsic en horari de vespre-nit i de dissabte des de fa molts anys

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?