“Si l’encertes, l’endevines”: entrega de premis amb espectacle

Ús professional

El concurs "Si l'encertes, l'endevines", que durant el mes d'abril va exposar als comerços 40 il·lustracions amb frases fetes amagades, va tancar ahir la seva 4a edició al districte de Sant Martí

Foto de grup final de l'acte.

L'Auditori de Sant Martí va acollir l'acte d'entrega de premis organitzat per la Delegació de Sant Martí del CNL Barcelona i Sant Martí Eix Comercial, amb la participació de l'Escola de Dansa Isa Moren.

Els participants que van rebre el primer, segon i tercer premi es van mostrar molt implicats en el concurs. Tots van agrair la iniciativa i van remarcar-ne la importància com a activitat per fer en família o amb amics i per conèixer els comerços del barri. Una de les guanyadores va comentar que cada any participa en el concurs amb altres familiars i que els agrada molt la competició sana que genera endevinar frases fetes tot passejant pel barri.

Els 13 il·lustradors de l'Escola d'Art Superior de Disseny Llotja van ser també els protagonistes de l'acte. Van rebre el Premi del Públic a la Millor Il·lustració i el Premi del Jurat Expert 2022. Van recollir els premis i molts agraïments de part dels organitzadors. Sense la seva bona feina aquest concurs no seria possible.

L'acte d'ahir comptava també amb uns convidats especials, els ballarins de l'Escola de Dansa Isa Moren. L'espectacle que havien preparat va incloure una dansa tradicional catalana i un ball sobre una adaptació d'estil mambo de la simfonia número 5 de Beethoven. Les actuacions van rebre forts aplaudiments del públic.

El concurs "Si l'encertes, l'endevines" s'ha tancat amb satisfacció. Esperem que cada any es conegui més i la participació no deixi de créixer!

Vols compartir aquesta notícia?