Dia de les Dones – 8 de març

Cursos de català

El Dia 8 de març, Dia de les Dones, a la delegació de l'Eixample de Barcelona vam fer diferents actes per tal de commemorar aquesta data.

En primer lloc, els alumnes d'un elemental 2 van gravar històries de dones per rc66, la ràdio comunitària de Sant Antoni ( iVoox, RC66 ), que van extreure del llibre Contes de bona nit per a nenes rebels, volum 2. Durant tota la setmana es van emetre a la ràdio petits podcasts on s'explicava cada dia la vida d'una dona que havia protagonitzat fets importants.

En segon lloc, vam dedicar la píndola sobre la llengua dels dijous a les Dones i la literatura. Si encara no l'heu sentit, no us el perdeu a iVoox, i RC66.

En tercer lloc, vam oferir una sessió de llenguatge no sexista a càrrec de l'assessora de la delegació, la Neus, el mateix dia 8 de març.

I en quart i últim lloc vam dedicar alguna de les sessions de classe de la setmana a parlar sobre dones importants de les nostres vides o que coneguéssim. Els alumnes van poder penjar les seves pròpies històries al passadís de la delegació. No us en perdeu la lectura. Val molt la pena.

Vols compartir aquesta notícia?