Dia Mundial de la Poesia al CNL de Barcelona

Activitats complementàries > Activitats culturals

El CNL de Barcelona organitzarà activitats durant el dia amb motiu del Dia Mundial de la Poesia.

El 21 de març, omplirem els centres, les aules i les xarxes socials amb sonets, cal·ligrames i cants. Es faran recitals de poesies triades pels alumnes en diverses llengües i activitats de tot tipus per commemorant el Dia Mundial de la Poesia.

A la Delegació de Ciutat Vella, i vinculant-ho amb el Dia Internacional de les Dones, els alumnes triaran un poema que els agradi d'una poetessa. Els proposarem de recitar el poema, gravar-lo i penjar-lo en un Padlet que podreu visitar al blog La llengua a Ciutat Vella, el mateix dia 21 de març. Si hi vols participar enregistrant un poema i que el pengem al Padlet, trobaràs la informació de com fer-ho, en breu, al blog de la delegació.

A la Delegació de Nou Barris també farem enregistraments de poemes en la llengua que es trïi, utilitzant el Vocaroo, que es penjaran al blog Clica't al Nou. No us els perdeu i animeu-vos a enregistrar i fer-nos arribar els vostres poemes! Tota la informació la trobareu al blog de la delegació.

A la Delegació de Sants-Montjuïc del 21 al 25 de març recollirem rodolins en un Padlet al blog de la delegació, dedicats a la primavera. Convidarem a les parelles del VxL, estudiants d'instituts, escoles i a tothom qui vulgui a participar-hi. Trobareu tota la informació a partir del divendres 18 de març al blog. També aprofitarem aquest dia per fer la inauguració dels murals sobre Gabriel Ferrater que tindrem exposats a la delegació.

A la Delegació de Sant Martí, penjarem poemes als passadissos, triats per tot el personal, amb l'objectiu que els estudiants els puguin llegir i conèixer i s'animin a compartir també ells, els poemes que més els agraden. També ens sumem al Dia Mundial de la Poesia llegint a les aules el poema Si puc de Gabriel Ferrater, en les llengües dels alumnes.

A la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi es faran recitals de poesies que triaran els alumnes en diverses llengües per commemorar aquest dia, amb l'objectiu que s'animin a compartir a les aules els poemes que més els agraden i que puguin endinsar-se en l'obra de diversos poetes.

A la Delegació de Sant Andreu proposarem als alumnes que llegeixin poemes sobre la pau i després en farem un muntatge.

Barcelona

Vols compartir aquest acte?