Aquesta primavera torna el cicle de cinema infantil CINC a l'Ocine Màgic de Badalona

Oci en català

Del 6 d’abril al 4 de maig, la ciutadania podrà gaudir de la nova edició del CINC

Els dissabtes d'abril i el primer de maig, en horari únic a les 16 h, s'inicia un nou cicle de cinema infantil en català amb un preu de 4,90 €. Els més menuts podran gaudir en català de grans èxits cinematogràfics com: "Elemental" o "Super Mario Bros.".

El CINC és un cicle de cinema infantil en català, iniciativa de la Secretaria General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

PROGRAMACIÓ:

"Super Mario Bros.: La pel·lícula" (6/04)

Sinopsi: En Mario, un lampista de Brooklyn, viatja pel Regne dels Bolets amb la princesa Peach i el bolet antropomòrfic Toad per trobar en Luigi (el seu germà) i salvar el món del despietat Bowser.

Tràiler:

"Elemental" (13/04)

Sinopsi: A la Ciutat Element, els habitants del foc, l'aigua, la terra i l'aire conviuen junts. Però han de complir una norma: no poden barrejar-se entre si. Tanmateix, una noia de foc i un noi d'aigua descobriran que tenen molt més en comú del que es pensen.

Tràiler:

"Trolls 3: Tots junts" (20/04)

Sinopsi: La Poppy descobreix que temps enrere en Branch i els seus germans formaven part del grup musical BroZone. Fa temps que es van separar i des d'aleshores no s'han vist. Però ara un dels germans ha estat segrestat per unes malèfiques estrelles del pop i en Branch i la Poppy s'embarcaran en un viatge emocionant per reunir novament la família i rescatar-lo.

Tràiler

"Doraemon Movie. El nou dinosaure d'en Nobita" (27/04)

Sinopsi: En Nobita troba una roca que sembla un ou de dinosaure fossilitzat. Amb el mocador del temps d'en Doraemon, el torna al seu estat original i en surten dos dinosaures bessons que cria en secret fins que es fan massa grans per tenir-los a l'habitació. Llavors decideixen retornar-los a la seva era i emprenen un viatge que els durà fins a una misteriosa illa de dinosaures.

Tràiler

"Wish: el poder dels desitjos" (4/05)

Sinopsi: La petita Asha somnia tenir la seva pròpia estrella i, contra tot pronòstic, el seu desig es fa realitat quan un estel busca-raons baixa del firmament per unir-se a ella. Aviat es veurà que, quan la força de voluntat i la valentia d'un humà connecten amb la màgia dels estels, passen coses meravelloses.

Tràiler

Vols compartir aquesta notícia?