El CNL de Badalona i Sant Adrià commemora el Dia Internacional del Voluntariat amb el taller “Assertius amb el català”

Voluntariat per la llengua

El VxL va celebrar el Dia  Internacional del Voluntariat amb un taller conduit per Llenguaferits

Voluntaris, personal del CNL i Llenguaferits

L'acte va tenir lloc a l’Espai Betúlia, a Badalona, el 28 de novembre. Va començar a les 17.30 h amb un reconeixement a tres voluntaris, per destacar la diversitat de perfils que formen part del col·lectiu. Es van atorgar diplomes a Jordi Rosell, el voluntari més constant i amb més parelles lingüístiques, a Teresa Orteu, la voluntària més gran i a Ejaz Sanju, el voluntari nascut al país més llunyà, al Pakistan.

A continuació va ser el torn de Llenguaferits, una parella apassionada de les llengües, que van animar als assistents a fer un ús desacomplexat del català. El taller "Assertius amb el català" va oferir estratègies, dades i recursos per anar desmuntant prejudicis i hàbits ben arrelats en la vida diària i, així, avançar per poder arribar a viure plenament en català, sense qüestionaments ni culpabilitats.

Va ser un taller molt participatiu, que va servir per contrastar opinions, expressar vivències i anècdotes i, sobretot, per reflexionar sobre les tries lingüístiques que es fan en moments determinats i les conseqüències que això pot tenir per a la llengua.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?