El Cor Veus del Mar, una manera d'aprendre català, cantant!

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

El Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià i el Conservatori Professional de Música de Badalona tornen a col·laborar per posar en marxa una nova edició del Cor Veus del Mar

Aquest 18 d'octubre, una desena d'alumnes i aprenents del Voluntariat per la llengua han assistit al primer assaig del Cor. Aquesta activitat setmanal té l'objectiu de continuar la formació del català en un entorn nou i distès, a partir d'un llenguatge diferent. A cada assaig es treballen cançons en català d'èpoques i estils diversos i també s'hi fan referències lingüístiques, de fonètica o vocabulari.

L'activitat està dirigida a alumnes dels cursos de tots els nivells, a aprenents del Voluntariat del CNL i a tothom que vulgui guanyar fluïdesa en català de manera distesa i musical. No cal tenir cap coneixement musical previ.

Les inscripcions es fan a través del formulari següent: Cor Veus del Mar i els assajos són tots els dimecres de 12 a 13.15 h a la seu del Conservatori (carrer del Pare Claret, núm. 2).

Vols compartir aquesta notícia?