El CNL de Badalona i Sant Adrià celebra la festa de final de curs 2022-2023

Cursos de català

El divendres 16 de juny vam celebrar la festa de final de curs amb un espai de trobada per a alumnes, voluntaris, aprenents i tècnics del CNL. Amb gairebé 200 assistents, vam poder acomplir els dos grans objectius de la trobada: practicar el català i passar una tarda d'allò més divertida; en definitiva, divertir-nos en català.

La festa va tenir lloc al Centre Cultural l'Escorxador de 18.30 a 20.30 h. A la rebuda, els assistents omplien una butlleta amb el que més els havia agradat del curs per participar en el sorteig final i, també, eren separats en grups aleatoris. A continuació, els grups van participar en diferents jocs conduïts pels tècnics del CNL per poder practicar la llengua, com representar frases fent mímica, resoldre trencaclosques que amagaven embarbussaments, explicar dues veritats i una mentida sense ser descoberts, entre d'altres. Els voluntaris del VxL van fer un tastet de conversa amb els alumnes, que van poder experimentar com és practicar el català amb un nadiu fora de l'aula i, sobretot, comprovar que ja poden començar a parlar-lo.

A les activitats van seguir un berenar i un sorteig entre els alumnes: els guanyadors van obtenir entrades dobles per a una representació al Círcol i un llibre. Finalment, la directora del CNL va fer un breu parlament: va agrair l'assistència a tothom i va encoratjar l'alumnat a seguir aprenent i parlant el català.

Per cloure la trobada vam cantar i ballar Començar, la cançó oficial de la campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure", impulsada per la Secretaria General de Política Lingüística per fomentar l'ús del català en els espais quotidians. Una alumna de Bàsic 1, professora de dansa, va guiar els assistents en el ball.

Vols compartir aquesta notícia?