El CNL de Badalona i Sant Adrià celebra el Dia Internacional del Joc

Cursos de català

Per celebrar el Dia Internacional del Joc (el 28 de maig), el CNL de Badalona i Sant Adrià, conjuntament amb l'Abacus del Màgic i el de Francesc Macià de Badalona, ha organitzat uns tallers de joc en català en els quals han participat quatre grups de nivell Bàsic 2.

Els tallers han estat un èxit, ja que els alumnes han gaudit de valent jugant i han pogut parlar en català. Alguns dels jocs que han agradat als assistents han estat el Parauleja, l'Story cubes i el Lletra a lletra, jocs molt adequats per als qui s'inicien en l'aprenentatge de la llengua.

Els objectius d'aquestes activitats són, per una banda, practicar el català d'una forma divertida, lúdica i distesa fora de l'aula i, per l'altra, que els alumnes coneguin l'oferta de jocs en català.

Pel que fa al funcionament dels tallers, tant el personal de l'Abacus com els tècnics del CNL que acompanyaven els grups s'han encarregat de la dinamització de les sessions: han explicat el funcionament dels jocs als alumnes i han resolt els dubtes.

Aquestes activitats s'emmarquen en el Totjoc, el programa del Consorci per a la Normalització Lingüística que promou el joc i la joguina en català. A més a més, el web del Totjoc ofereix un extens catàleg de jocs en català i els punts de venda que els comercialitzen; podeu consultar el comerços de Badalona adherits a la campanya i quins jocs s'hi poden comprar.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?