Sis entitats de Badalona i Sant Adrià han renovat l’adhesió al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Des dels seus inicis, el Voluntariat per la llengua (VxL) ha establert vincles de col·laboració amb entitats cíviques i culturals per tal de promoure l'ús i el coneixement de la llengua i la cultura catalanes

Membres de la junta d'UNESCO Sant Adrià

Enguany hem renovat adhesions amb sis entitats col·laboradores que fa anys que, d'una manera o altra, cooperen amb el CNL de Badalona i Sant Adrià. Aquestes entitats ofereixen espais i activitats perquè els alumnes dels cursos de català, i la població en general, puguin practicar la llengua d'una manera informal i lúdica.

El compromís d'aquestes entitats amb el Voluntariat es concreta en accions diverses.

A Badalona:

  • El Círcol. Col·labora perquè els alumnes puguin gaudir de les activitats pròpies de l'entitat com els tallers, el cinema o el teatre, entre d'altres, i normalitzin l'ús del català en el temps lliure.

  • Castellers de Badalona, colla Micacos. Promou l'ús social del català entre els membres de la colla i obre els assajos als alumnes i participants del VxL.

  • Badalona sardanista. Potencia l'ús del català dins i fora de l'entitat i anima els socis a participar com a voluntaris del VxL.

A Sant Adrià:

  • Ateneu Adrianenc. Cedeix espais de trobada i ofereix un gran ventall d'espectacles i d'activitats programats per l'entitat.

  • UNESCO Sant Adrià. Referma el compromís de l'entitat envers la llengua i cultura catalanes i anima els socis a participar com a voluntaris del VxL.

  • Castellers de Sant Adrià. Potencia l'ús del català entre els castellers de la colla i anima els socis a participar com a voluntaris o aprenents del VxL.

El CNL de Badalona i Sant Adrià continuarem treballant per ampliar el nombre d'entitats col·laboradores del Voluntariat per la llengua. Si voleu col·laborar-hi, o saber-ne més, podeu consultar-ne el web o contactar amb nosaltres.

Vols compartir aquesta notícia?