Torna el CINC, el cicle de Cinema Infantil en català, amb 5 projeccions a l’OCine de Badalona

Oci en català

El CINC torna a Badalona i porta aventures, humor i diversió per a tota la família. Durant els mesos de març i abril, grans i petits tindran l'ocasió de veure en català èxits com DC Lliga de Supermascotes i El gat amb botes: L'últim desig.

Cartell CINC Badalona

El CINC és un programa de la Secretaria General de Política Lingüística i té l'objectiu de fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. Compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les projeccions són aptes per a tots els públics i es fan cada dissabte del 4 de març a l'1 d'abril, a les 16 h, a l'OCine Màgic de Badalona. Les entrades tenen un preu únic reduït de 4,50 €.

PROGRAMACIÓ

DC Lliga de Supermascotes (04/03)

Sinopsi: Superman i el seu gos, en Krypto, comparteixen els mateixos superpoders i lluiten plegats contra el crim a Metròpolis. Quan segresten Superman i la resta de la Lliga de la Justícia, en Krypto ha de convèncer unes mascotes del carrer perquè dominin els seus propis poders que acaben de descobrir i rescatin els superherois.

Tràiler:

Un món estrany (11/03)

Sinopsi: Els Clade són una família d'exploradors que viu a Avalònia. Quan una misteriosa plaga comença a infectar els cultius de pando, la planta d'on s'extreu l'energia que mou el seu món, tres generacions de Clades es llancen a una aventura que els canviarà per sempre. Per descobrir la causa de la plaga que està amenaçant la seva llar s'endinsaran en les profunditats d'un món subterrani ple de perills, però també d'aliats.

Tràiler:

Els cercamons (18/03)

Sinopsi: El tití Paspartú somia sempre en l'aventura. Ho sap tot sobre l'exploració, pot orientar-se arreu del món amb els seus mapes i té la motxilla a punt. Tot i que la seva mare voldria que es quedés a casa, el seu món es capgira quan coneix l'explorador Phileas Frog i es veu atrapat en una aposta milionària: establir un nou rècord de fer la volta al món en 80 dies.

Tràiler:

Hopper: El polletllebre (25/03)

Sinopsi: A en Hopper li diuen "polletllebre" perquè és meitat pollet i meitat llebre. Adoptat per un famós aventurer, en Hopper haurà de mostrar el seu valor per ser acceptat malgrat ser diferent. Juntament amb els seus fidels amics s'embarca en una emocionant aventura a la recerca del "Hàmster de la foscor", el tresor més important de tots els temps. La missió es complicarà perquè hauran de superar tres proves mortals.

Tràiler:

El gat amb botes: L'últim desig (01/04)

Sinopsi: El gat amb botes descobreix que la seva passió per l'aventura li ha passat factura! Per això, emprèn un viatge èpic per trobar el mític "últim desig"...

Tràiler:

Vols compartir aquesta notícia?