Una cinquantena d'alumnes del CNL de Badalona i Sant Adrià van animar la Penya al partit de l’Eurocup

Activitats complementàries

A l'entrada del Pavelló Olímpic

El dimarts 7 de febrer, el CNL de Badalona i Sant Adrià va fer una sortida amb alumnes que va tenir un gran èxit: van anar a animar la Penya en un partit de l'Eurocup molt disputat. Abans, a més, un voluntari del VxL i exjugador de la Penya, Miquel de los Aires, va oferir una presentació en la qual repassava la història del Club Joventut Badalona.

La xerrada va tenir lloc a la seu del CNL, a les 19 h, i hi van assistir alumnes i participants del VxL. La sala, plena de gom a gom, va escoltar amb atenció les explicacions de Miquel de los Aires. La missió d'aquesta activitat era fer conèixer als usuaris del CNL un dels tresors de la ciutat, la Penya, i el vincle que la ciutat té amb el bàsquet, ja que Badalona és considerada el bressol d'aquest esport. En acabar, es va dur a terme un sorteig d'un obsequi de la Penya, que era un llibre sobre la història del Club.

Després de la xerrada, va tenir lloc la sortida al Pavelló Olímpic de Badalona, per veure la competició entre el Ratiopharm Ulm i el Joventut Badalona, que es disputava a les 20.15 h. Va ser un partit vibrant, en el qual tot es va decidir a l'últim moment, en favor dels verd-i-negres. La Penya s'havia quedat enrere durant els primers quarts, però, a l'últim, es va capgirar el marcador i el Club va fer la remuntada més gran de la seva història en una Eurocup.

El CNL organitza sortides cada trimestre per conjugar llengua i cultura, en la seva tasca d'expandir l'ús social del català i de convertir-lo en una eina d'integració. D'aquesta manera, els usuaris poden conèixer millor la ciutat on viuen i compartir experiències amb altres persones vinculades al català, com companys de classe o voluntaris per la llengua.

Els alumnes del CNL van estar molt contents d'haver pogut assistir a aquest partit i va ser una sortida molt ben rebuda. El CNL vol agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona i la Penya per cedir-nos les entrades i esperem poder repetir aquesta activitat ben aviat.

Força Penya!

Vols compartir aquesta notícia?