Aquesta setmana s’acaben els cursos de català del primer trimestre del CNL Badalona i Sant Adrià

Cursos de català

Durant aquest primer trimestre del curs 2022-2023 hi han assistit més de 1.000 alumnes

Curs de Bàsic 1

El 17 de desembre acaben la majoria dels cursos que van començar al setembre o l'octubre. En total, s'han impartit 38 cursos presencials i set en línia, alguns dels quals continuaran al llarg de l'any 2023, i s'hi han apuntat més de 1.000 alumnes. L'oferta de cursos anava des del nivell Inicial fins al C2.

Ha estat un trimestre molt actiu, ja que s'han dut a terme diverses activitats diferents tant dins com fora de l'aula. Per exemple, el CNL de Badalona i Sant Adrià també ha organitzat tallers de doblatge en català, amb l'actor de doblatge Francesc Fonollosa i Ten, o s'ha dut a terme en algunes aules el taller Suma, dels Llenguaferits, que pretén que els nous usuaris del català reflexionin sobre la llengua. A més, alguns alumnes han gaudit d'una visita guiada a l'emblemàtica Fàbrica de l'Anís del Mono, i tots han estat convidats a l'acte d'inauguració de curs que va tenir lloc el 27 d'octubre.

D'altra banda, els alumnes del Bàsic 3 han fet pràctiques lingüístiques, que consisteixen a anar a establiments col·laboradors i practicar el català en contextos reals. Aquesta activitat és sempre molt ben rebuda pels alumnes, que sovint necessiten una petita empenta per desfer-se de la vergonya i atrevir-se a parlar la llengua.

Aquesta setmana s’acaben els cursos trimestrals i a partir del 16 de desembre començaran les matrícules per al trimestre vinent, que començarà passades les festes de Nadal.

Inscripcions als cursos de català:

  • 15 i 16 de desembre: inscripció preferent per als alumnes inscrits en un curs durant els darrers onze mesos.

  • 19 i 20 de desembre: inscripció general.

Les inscripcions es faran de manera telemàtica o presencial i tota la informació la trobareu al nostre web, a l'apartat Cursos de català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?