Tallers de doblatge per als alumnes del CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català

Ara que falten pocs dies perquè s'acabi el primer trimestre, diversos grups d'alumnes estan participant en un taller de doblatge organitzat pel mateix CNL.

En aquests tallers, els alumnes de català tenen l'ocasió de posar veu a escenes de diverses pel·lícules. Així, d'una manera lúdica i entretinguda, practiquen fora de l'aula tant el vocabulari com la pronúncia de la llengua i poden posar en pràctica tot allò que han après durant el curs.

El CNL promou i valora molt positivament l’organització d’activitats formatives fora de l'aula, ja que representen un complement idoni per al procés d'aprenentatge. Es tracta d'oferir espais, entorns reals, on els alumnes puguin practicar el català.

L'encarregat de conduir els tallers de doblatge és Francesc Fonollosa i Ten, un doblador professional amb una llarga carrera. Entre d'altres coses, va ser l'encarregat de posar veu a l'icònic Follet Tortuga en la versió valenciana de la sèrie d'animació Bola de Drac. A més dels seus coneixements i de la seva experiència, Francesc Fonollosa desprèn un dinamisme i un entusiasme contagiosos.

Vols compartir aquesta notícia?