El concurs de Badalona “A l’octubre, la Salut fa cultura” ja té guanyadors

Ús professional

La campanya "A l'octubre, la Salut fa cultura" del CNL de Badalona i Sant Adrià ha arribat al final amb 1136 respostes i 257 participants únics, entre els quals s'han repartit 23 premis d'un valor total de 600 €

El concurs, organitzat pel CNL de Badalona i Sant Adrià amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona, l'Associació de Venedors del Mercat Municipal de la Salut i el Centre Comercial Passeig de la Salut, ha obtingut una rebuda que ha superat expectatives, amb 1136 respostes de 257 participants.

El 2 de novembre es va realitzar el sorteig dels 23 premis a la seu del CNL de Badalona i Sant Adrià, i es va trucar als guanyadors, la llista dels quals publiquem en aquesta notícia. La guanyadora del premi de més valor, 100 € en vals de compra per a establiments de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal de la Salut i el Centre Comercial Passeig de la Salut, ha estat la Fatima Zohra Dahdouh.

El divendres 4 de novembre es va dur a terme el lliurament de premis en un acte obert a tothom, acompanyat d'una xocolatada, a l'encreuament del passeig de la Salut amb el carrer Salvador Seguí. Hi van ser presents alguns dels guanyadors, així com el regidor de Comerç de Badalona, David Torrents, i la directora del CNL, Natàlia Tomàs, i els presidents de les associacions col·laboradores, que es van encarregar d'entregar els premis. El Regidor, per la seva banda, va cloure l'acte i va donar pas a la xocolatada.

El caire de la trobada va facilitar-hi el bon ambient i el sentiment de reeixida. Els assistents posaven de manifest les sinergies socials claus de la campanya, perquè la llengua és per sobre de tot un agent social. Així, van estar representats els comerços del barri, que serveixen d'espai per a bona part de la vida social (i, per tant, també lingüística), des de les associacions i també amb el suport institucional. I no podríem obviar el veïnat, que és realment qui té la veu i qui omple i dona sentit a aquests espais socials.

Moltes felicitats als guanyadors!

Vols compartir aquesta notícia?