El CNL de Badalona torna al Filmets per gaudir del Km0

Oci en català

El CNL de Badalona i Sant Adrià torna torna a la 48 edició del Filmets Film Festival per gaudir del Km0, la secció que posa en valor el talent cinematogràfic català.

Des de l'inici de la pandèmia, el Festival, referent internacional del curtmetratge, no havia pogut dur a terme una edició completament presencial. Enguany, podrem tornar a gaudir del Filmets i de tot l'ambient que impregna al voltant de les seves seus, que són l'Institut français de Barcelona, els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat i el Teatre Zorrilla de Badalona.

El festival estarà en marxa fins al 30 d'octubre, i s'hi projectaran més de 200 curtmetratges, per a tota mena de públic, i amb diverses temàtiques de caràcter social i artístic. Com a ens dedicat a promoure el català, volem celebrar l'espai que Filmets dedica al cinema de producció i autoria catalana, el Km0, que té lloc avui, dia 25 d'octubre, a partir de les 17.00 h. I és que ens engresca tant aquesta secció, que no ens l'hem pogut perdre.

El Filmets, esdeveniment cultural clau de la ciutat de Badalona, es va inaugurar el passat 21 d'octubre, dia en el qual també hi vam voler ser presents per descobrir les novetats de l'apassionant món dels curtmetratges.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Festival: https://www.festivalfilmets.cat/.

Vols compartir aquesta notícia?