Nova edició del CINC, el cicle de Cinema Infantil en Català, amb 5 projeccions a l'OCine de Badalona

Oci en català

El CINC torna a Badalona i porta aventures, humor i diversió per a tota la família. Durant els mesos d'octubre i novembre, grans i petits tindran l'ocasió de veure en català èxits com “Minions: l'origen de Gru” i “Tadeu Jones 3: La taula maragda”.

El CINC està impulsat pel Consorci per a la Normalització Lingüística i la Secretaria General de Política Lingüística i té l'objectiu de fomentar el consum de cultura en català.

Les projeccions són aptes per a tots els públics i es fan cada dissabte del 29 d'octubre al 26 de novembre, a les 16 h, a l'OCine Màgic de Badalona. Les entrades tenen un preu únic reduït de 4,50 €.

PROGRAMACIÓ

Ainbo: La guerrera de l'Amazones (29/10)

Sinopsi: La petita Ainbo viu a la selva amazònica. Un dia comença un viatge per salvar el seu poble del poder destructor de l'home blanc. L'acompanyen els seus dos guies espirituals: un armadillo i un tapir.

Tràiler:

Minions: L'origen de Gru (5/11)

Sinopsi: Anys 70. En Gru creix en un barri residencial. És fan incondicional d'un famós grup de dolents i té una idea: demostrar-los que és prou dolent per treballar amb ells! Per sort, té l'ajut dels seus fidels seguidors, els minions, que sempre estan disposats a escampar el caos!

Tràiler:

DC Lliga de Supermascotes (12/11)

Sinopsi: Superman i el seu gos, en Krypto, comparteixen els mateixos superpoders i lluiten colze a colze contra el crim a Metròpolis. Quan segresten Superman i la resta de la Lliga de la Justícia, en Krypto ha de convèncer unes mascotes del carrer perquè dominin els seus propis poders que acaben de descobrir i rescatin els superherois.

Tràiler:

Tadeu Jones 3: La taula maragda (19/11)

Sinopsi: A en Tadeu li agradaria molt que els seus col·legues arqueòlegs l'acceptessin, però destrossa un sarcòfag i desencadena un conjur que posa en perill la vida dels seus amics! Només tindrà l'ajut de la Sara per posar fi a la maledicció de la mòmia.

El col·legi dels animals màgics (26/11)

Sinopsi: L'Ida és nova a la ciutat i ara és alumna de l'escola Winterstein. Un dia, la seva professora li presenta Mortimer Morrison, el qual viatja pel món a la recerca d'animals màgics.

Tràiler:

Vols compartir aquesta notícia?