Tancament de la temporada dels clubs de lectura de Badalona i Sant Adrià

Activitats complementàries

Reunió de valoració dels Clubs de lectura a la Biblioteca Canyadó i Casagemes - Joan Argenté

Aquest mes de juliol s'ha tancat la temporada 2021-2022 dels clubs de lectura de Badalona i Sant Adrià. Com cada any, els voluntaris que condueixen els grups, els responsables de Biblioteques i del CNL de Badalona i Sant Adrià han fet la reunió final de valoració i la programació de la propera temporada amb la tria de nous llibres.

Ha estat una temporada en què voluntaris i participants han reprès amb optimisme i energia la seva activitat presencial habitual després de les restriccions patides a causa de la Covid 19. En els clubs de lectura, durant una hora es practica la lectura i l'expressió oral en català, i es parla dels temes que suggereix el llibre escollit per a cada trimestre. Enguany, fins i tot s'ha fet una lectura teatralitzada de L'auca del senyor Esteve, de Santiago Rusiñol.

Un total de 52 lectors han participat en vuit grups: el CRAD i les biblioteques Can Casacuberta, Canyadó i Casagemes, Lloreda, Sant Roc, Pomar i Llefià. Hi ha un elevat grau de fidelització, però queden places disponibles per incorporar nous lectors la propera temporada.

Després d'unes merescudes vacances, al setembre tornaran amb noves i interessants lectures. Us n'informarem!

Vols compartir aquesta notícia?