Festa de final de curs amb actuacions d'alumnes, participants del Voluntariat i el cor del CNL

Cursos de català

El 22 de juny a les 18 h hem celebrat a Can Cabanyes la festa de final dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua

El CNL de Badalona i Sant Adrià ha acomiadat el curs amb una festa de final de curs molt musical i lúdica després de dos anys de dures restriccions en la presencialitat dels cursos. Amb l'actuació d'alumnes, participants del Voluntariat per la Llengua i el cor del CNL.

A l'inici de la festa, hem pogut comptar amb l'actuació del Cor del CNL, una activitat conjunta amb el Conservatori de Música de Badalona, del qual formen part alumnes dels cursos i participants del VxL, i el director del Cor, Lluís Agüijo, que ha donat el tret de sortida a la festa. Després, han començat les actuacions de l'alumnat i el berenar, consistent en coca de Sant Joan i begudes.

En la festa els protagonistes han sigut en tot moment els usuaris del CNL de Badalona i Sant Adrià, que havien preparat cançons per cantar tipus karaoke, des de Boig per tu, fins a La lluna a l'aigua o el Passi-ho bé de la Trinca. L'actuació final de la festa ha consistit en una sorpresa de tot l'equip del CNL per als alumnes i els participants del Voluntariat: una versió del Waka-waka amb lletra pròpia sobre l'aprenentatge del català al CNL de Badalona i Sant Adrià. 

                                                                    

En aquest ambient festiu, la regidora d'Educació de la ciutat, Aïda Llauradó, també ha assistit a l'acte de cloenda per agrair l'interès en el català a tots els participants i ha lliurat certificats a l'alumnat de Bàsic 3 i diplomes de reconeixement a alguns dels voluntaris del VxL.

En un mural, els participants han deixat les impressions del curs i del català en petits post-its de colors, sobretot amb paraules d'agraïment i d'orgull del seu aprenentatge, posant en valor el treball en equip, la integració i el fet de perdre la vergonya de parlar el català.

Vols compartir aquesta notícia?