Promoció de l'ús

Vols rebre "Un bocí de llengua"?

El blog “Un bocí de llengua” ofereix les novetats sobre llengua catalana i sobre recursos lingüístics.

El seguidors d’aquest blog s’anomenen bocinaires i reben un avís quan hi ha un nou bocí al blog, a més d’informacions interessants.

Si vols ser bocinaire i estar al dia de les novetats sobre llengua catalana només cal que emplenis aquest formulari.

* Els camps són obligatoris

CLÀUSULA INFORMATIVA D'ACTIVITAT DE TRACTAMENT

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: BUTLLETINS

Identificació del tractament: BUTLLETINS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: Tramesa d'informació relacionada amb les activitats i serveis del CPNL als usuaris que en donar-se d'alta en aquestes activitats i serveis (cursos, concursos, promocions, activitats de dinamització i foment, esdeveniments culturals) marquen la casella corresponent, o bé als usuaris que se subscriuen als butlletins.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a Reglament general de protecció de dades).

Destinataris: No comunicarem les vostres dades a tercers.

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci (/proteccio-dades/butlletins.html).