L'Estenedor 202, juny de 2023

L'Estenedor - El Vallès Oriental

Publicació electrònica

L'Estenedor, revista virtual de llengua catalana 

L'Estenedor 202

Això són faves comptades!

Consultes barrija-barreja

Barrija-barreja. Connectar amb algú. Espantall ultrasònic d’insectes. Hamburguesa. Virolla, guaspa. Estrenyacables, escanyacables. Categoria aleví masculí o categoria alevina masculina? Lot. Llevat de forner, llevat de París. Festes majors o festes major.

Curiositat

Infern

L’endevinalla

Què vol dir venir de l’hort?

Premi una Dona d’Aigua model Per molts anys feta a l’IMSD.

Webs

L'incendi forestal, infografia interactiva que il·lustra un conjunt de termes que es relacionen amb els incendis que es poden produir en l'entorn forestal. TERMCAT.

Les capes de la Terra, infografia interactiva que il·lustra els termes que designen els quatre grans àmbits que conformen el planeta Terra i les diferents capes en què es divideixen l'atmosfera i la geosfera. TERMCAT.

Terminologia de les plataformes de vídeo a la carta. Termes bàsics vinculats a les plataformes de vídeo a la carta. TERMCAT.

Garbell. Recurs que analitza les paraules que no són al diccionari normatiu però que apareixen en l'ús social i que valora si són més o menys dicciona-ritzables. UPF - IEC.

De cap a l'aigua. Lèxic de natació. Nedem en català! Vocabulari bàsic que s'utilitza en l'aprenentatge i la pràctica de la natació. CPNL - Ajun-tament de Caldes de Montbui

Rafael Ferran i Montserrat Pocurull

Vols compartir aquesta publicació?