Disney porta 'Soul' als cinemes en català

El proper divendres 16 de febrer arriba a les sales de cinema Soul en versió doblada al català

La pel·lícula, produïda per Pixar Animation Studios, es va estrenar en exclusiva a Disney Plus el Nadal de l'any 2020 i actualment es troba disponible amb àudio en català a diverses plataformes digitals.

Soul

En Joe Gardner, un professor de música d'institut, té per fi l'oportunitat de tocar al millor club de jazz de Nova York. No obstant això, una petita ensopegada el transportarà dels carrers de la ciutat als regnes còsmics del Gran Origen: un indret fantàstic situat al "més enrere", on les noves ànimes reben els seus atributs i personalitat abans d'iniciar la seva trajectòria vital a la Terra. Decidit a tornar a la seva vida anterior, en Joe s'uneix a 22: una ànima precoç que mai no ha entès l'atractiu de l'experiència humana. En la seva desesperada obstinació per ensenyar-li com n'és de meravellós això de viure, en Joe acabarà trobant respostes a les preguntes més importants de la vida.

Disney informa de la distribució de la pel·lícula a les sales següents:

·Cinesa Diagonal (Barcelona)

·Cinesa Diagonal Mar (Barcelona)

·Cinesa SOM Multiespai (Barcelona)

·Cine Yelmo Premium Castelldefels (Castelldefels)

·Cines FULL (Cornellà de Llobregat)

·ACEC CAT Cines Figueres (Figueres)

·ACEC Cines Bages Centre (Manresa)

·Kinépolis Mataró Parc (Mataró)

·ACEC Cines Olot (Olot)

·ACEC Cines Imperial (Sabadell)

·Cine Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès)

·Cinesa Parc Vallès (Terrassa)

Sales de projecció de 'Soul'
 

Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l'audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix les seves pel·lícules i sèries ja doblades al Departament, que al seu torn les fa arribar a les plataformes, gràcies a les converses que ha establert amb elles des del principi de la legislatura.
 

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta nota de premsa?