Caixa prèmium de cartomàgia “El rei de la màgia”

Fabricant:

El Rei de la Màgia
Categoria:
Joguines
Gènere:
Habilitat

Descripció del contingut:

- El Vampir: Rutina clàssica on una carta (el vampir) va xuclant la tinta a les altres cartes, transformant-les en cartes blanques, al final el vampir també desapareix i la seva carta es torna blanca!.

- Carta Zap: El públic escull una carta de la baralla. Seguidament es mostra un sobre transparent amb una carta en blanc a dins. Amb un moviment màgic, la carta blanca es transforma en la carta escollida!

- Baralla Biselada: La baralla trucada bàsica de l'il·lusionisme. Inclou unes instruccions amb més de 15 efectes.

- Cartes Camaleó: Rutina d'iniciació on varies cartes es giren de dors màgicament a les mans del mag i al finalitzar canvien totes de color.

- Baralla Radio: Una de les baralles trucades clàssiques amb diferents usos i rutines. El públic escull una carta que es teletransporta del mig de la baralla a la part superior i finalment totes les cartes de la baralla es transformen en la carta escollida! Inclou més de 15 efectes.

- On És?: Joc clàssic i exclusiu d'El Rei de la Màgia. D'una petita cartera s'extreuen tres cartes. Una d'elles és un comodí. Es barregen i es posen sobre la taula boca avall, es pregunta on es troba el joker i el públic s'equivoca sempre. Es repeteix l'acció varies vegades fins que l'il·lusionista demostra que el comodí ha desaparegut. Finalment es dona tot a examinar.

- Predicció Rei: Dins un sobre hi tenim una predicció, hi han els 4 reis de la baralla de poker però només un està girat de cara, la resta estan de dors. Es demana al públic que esculli un dels reis. Al treure les cartes del sobre, només hi ha una de girada de cara i coincideix amb l'escollida, a més a més al donar la volta a la carta, és l'única amb el color del dors diferent - Baraja Bicycle Standard: Una baralla de marca Bicycle model Standard. Una de las baralles de més qualitat i la més utilitzada pels il·lusionistes.

- Tapet: Fabricació El Rei de la Màgia. De feltre verd tamany 28cm x 45cm, ideal per transport i viatjar. Practica els teus jocs de mans a qualsevol lloc!

Puntuació:
+14

Establiments on pots comprar aquest joc

Busca el teu municipi per saber quines botigues estan adherides al programa i on pots trobar jocs en català. No podem garantir que en el moment de fer la consulta l'establiment tingui el producte en estoc.

Establiment Adreça Població
El Rei de la Màgia c. Princesa, 11 Barcelona

Altres jocs recomanats

Vols compartir aquest joc?