Activitats al territori

Filtres aplicats

 • Programa: De la competència a l'ús > Pràctiques lingüístiques [X]
 1. Microconverses en català per a joves a Badia del Vallès

  Voluntariat per la llengua, De la competència a l'ús

  El proper mes de juny, joves de Badia del Vallès participaran a les microconverses organitzades pel Servei Local de Català. L'activitat és fruit de la col·laboració amb el Servei d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

  Espai Jove. Pl. Entitats, s/n
  Badia del Vallès

  A les 16.00 h

 2. Els alumnes del curs Bàsic 1 fan pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses

  De la competència a l'ús

  Arran de l'acord de col·laboració signat entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l'Oficina de Català de Roses, i l'Associació Mercaroses (associació que gestiona el Mercat Cobert), els alumnes del curs de català de nivell Bàsic 1 aniran a fer unes pràctiques al Mercat Cobert de Roses.

  C. del Doctor Jaume Ferran, 2
  Roses

  A les 10.30 h

 3. Visita guiada i comentada a l'exposició "Despertar els clàssics”, d’Empordoneses, a la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses

  De la competència a l'ús

  Amb el pretext de treballar el coneixement de l'entorn, els diferents esdeveniments culturals de la població i els referents socioculturals del territori, farem una visita guiada a l'exposició "Despertar els clàssics" amb els alumnes del Grup de Conversa Elemental, amb la intenció que millorin la fluïdesa i la comprensió i expressió oral en català a través de la conversa generada entre ells i la comissària de l'exposició, la Pilar Farrés.

  Pl. Sant Pere, 1
  Roses

  A les 15.15 h