Activitats al territori

Filtres aplicats

 • Programa: Llengua i cultura > Coneixement de l'entorn [X]
 1. Visita guiada al Museu de l'Aigua de Salt

  Llengua i cultura > Coneixement de l'entorn

  El 2 de març els alumnes de nivell Bàsic 2 faran una visita guiada al Museu de l’Aigua del municipi on es mostra l’especial relació que ha tingut i té el municipi amb l’aigua, imprescindible per al funcionament de l’antiga fàbrica tèxtil, per al reg de les Deveses de Salt, etc.

  Sant Antoni, 1
  Salt

  A les 11.30 h

 2. Alumnes de Cerdanyola visiten la masia de Can Coll

  Llengua i cultura > Coneixement de l'entorn

  El proper 6 de març, alumnes dels cursos de català del SLC de Cerdanyola visitaran la masia de Can Coll, al Parc Natural de Collserola. Faran una visita guiada a la masia i coneixeran com era el dia a dia de la vida rural del Vallès.

  Ctra. de Cerdanyola a Horta, km 2
  Cerdanyola del Vallès

  A les 09.15 h

 3. Els alumnes de català de Roses visitaran la Ciutadella sota el guiatge de Joan Plana, historiador i alcalde de la població

  Llengua i cultura > Coneixement de l'entorn, Llengua i cultura > Activitats culturals > Sortides culturals

  Al llarg d'aquesta passejada pel recinte de la Ciutadella, es farà un recorregut pel jaciment arqueològic on es troben les restes del barri hel·lenístic de la colònia grega de Rhode, que va viure durant els segles IV i III aC els moments de màxima prosperitat de la ciutat; la vila romana, datada entre els segles II aC i VI dC; el monestir romanicollombard de Santa Maria, del segle XI; la ciutat medieval, i el fortí.

  Av. de Rhode, s/n
  Roses

  A les 11.00 h

 4. Passejada per Ripollet amb David Fontanals, autor del llibre 'El petit Ripollet'

  Llengua i cultura > Coneixement de l'entorn, Llengua i cultura > Foment de la lectura > Altres activitats de foment de la lectura

  El dimecres 15 de març a les 18.30 h alumnes de català bàsic faran una passejada per Ripollet amb David Fontanals, autor dels textos del llibre El petit Ripollet, que llegiran aquest trimestre.

  Ripollet

  A les 18.30 h