Activitats al territori

Filtrar els resultats

Filtres aplicats

Programa: Cursos de català > Ep! Escolta i Parla

 1. Cursos de català > Ep! Escolta i Parla

  Sortida cultural de l'alumnat del curs Ep! de Tortosa

  El dimecres 9 de març, l'alumnat del curs Ep! escolta i parla realitza una visita cultural per Tortosa gràcies a l’oficina de turisme de l’ajuntament de la ciutat.

  Mercat Municipal de Tortosa
  Tortosa

  A les 10.00 h

 2. Cursos de català > Activitats a l'aula, Cursos de català > Ep! Escolta i Parla, Activitats complementàries > Coneixement de l'entorn

  Passejada guiada pel nucli urbà de Canovelles

  Els alumnes del curs de català oral Ep1 faran un recorregut urbà per Canovelles per conèixer els principals parcs i places de la població. El primer tram transcorre pel bosc de Ca la Tona i una zona de carrers amb cases d'una sola planta.

  C. Molí de la Sal, 24
  Canovelles

  A les 15.00 h

 3. Cursos de català > Ep! Escolta i Parla

  Visita guiada al jaciment neolític Ca l'Estrada 2 de Canovelles

  El proper dilluns, 15 de maig, l’alumnat del Curs oral 3 visitaran el jaciment neolític Ca l’Estrada2. En Josep Orive, tècnic de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Canovelles, ens ensenyarà les instal·lacions: el gran mural que recrea la vida al poblat, uns plafons explicatius sobre la recuperació i consolidació de les restes neolítiques,  la recreació d'una cabana neolítica al vestíbul de l'escola, les vitrines amb material divers i la recreació de l'esquelet descobert a la zona de la necròpolis.

  C. de Santa Madrona, 20
  Canovelles

  A les 15.45 h

 4. Cursos de català, Oci en català, Cursos de català > Ep! Escolta i Parla, Cursos de català > Coordinació de cursos, Voluntariat per la llengua > Activitats, Activitats complementàries > Coneixement de l'entorn

  Alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques de Canovelles assistiran a Eufòria

  El proper 28 d'abril els alumnes de català i parelles lingüístiques de Canovelles assistiran a la gala 7 del programa emès en directe per TV3, ‘Eufòria’.

  C. Molí de la Sal, 24
  Canovelles

  A les 16.00 h

 5. Voluntariat per la llengua, Oci en català, Cursos de català > Ep! Escolta i Parla, Cursos de català > Coordinació de cursos, Activitats complementàries > Activitats culturals

  Alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques de Canovelles assistiran a Eufòria

  El proper 28 d'abril els alumnes de català i parelles lingüístiques de Canovelles assistiran a la gala 7 del programa emès en directe per TV3 Eufòria.

  C. Molí de la Sal, 24
  Canovelles

  A les 16.00 h