Activitats al territori

Filtrar els resultats

Filtres aplicats

Dia: 28/09/2023

 1. Voluntariat per la llengua > Activitats

  Tertúlies del Punt de trobada del VxL a Cubelles - Setembre 2023

  Inici de les trobades del curs 2023-2024 Les sessions són obertes a les parelles que participen en el Voluntariat per la llengua a Cubelles i a totes les persones que vulguin conèixer el programa i conversar relaxadament durant una hora en català sobre temes diversos: aficions, cultura, cuina, tradicions, lectures, etc.

  Biblioteca municipal de Cubelles Mn. Joan Avinyó (c. de la Verge de Montserrat, 49. Sala 2)
  Cubelles

  A les 18.00 h

 2. Activitats complementàries > Activitats culturals

  Obra de teatre "La primera", al Kursaal de Manresa

  Els alumnes de Manresa a partir del Bàsic 3 aniran a veure l'obra de teatre "La primera", de Nan Oliveres, un espectacle de memòria històrica que homenatja la que va ser la primera alcaldessa de tot Catalunya, Nativitat Yarza Planas.

  Manresa

  A les 19.00 h

 3. Activitats complementàries > Activitats culturals, De la competència a l'ús > Sensibilització a l'aula, Difusió > Exposicions

  Exposició de Josep Vallverdú a la biblioteca de Montmeló

  Josep Vallverdú és un gran referent per ser un dels escriptors que ha motivat a diverses generacions a llegir. Ha sabut acostar-se a un públic tan difícil com són els joves i ha motivat a veure la llengua com una necessitat no de defensar-la, sinó com una eina més de la cultura.

  c. Francesc Macià, 11
  Montmeló

 4. Voluntariat per la llengua > Exposicions

  Exposició "Quan parles fas màgia" al Centre Cívic Nord de Granollers 

  L’exposició “Quan parles fas màgia” torna a Granollers. La podrem veure al Centre Cívic Nord. L’exposició es podrà visitar del 12 al 29 de setembre, en horari d’obertura de l’equipament: de dilluns a dijous, de 16 h a 21 h.

  Carrer Lledoner, 6
  Granollers

  A les 10.00 h