Activitats al territori

Filtrar els resultats

Filtres aplicats

Dia: 23/04/2022

 1. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Lectura en Català per Sant Jordi

  Plaça de Catalunya
  Esplugues de Llobregat

  A les 11.00 h

 2. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Lectures en diferents llengües a Molins de Rei

  A partir del poema triat per la Institució de la Llengua Catalana amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, i amb la col·laboració d'alumnes dels cursos de català de Molins de Rei, lectura del poema en diverses llengües per mostrar la diversitat actual del territori i insistir en la importància de totes les llengües.

  Pl. de l’U d’Octubre
  Molins de Rei

 3. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Sant Jordi al CPNL

  La diada de Sant Jordi se celebra al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) amb prop d'un centenar d'activitats organitzades arreu del país adreçades als alumnes dels cursos de català, als participants del Voluntariat per la llengua i també a tota la ciutadania.

  A tot Catalunya

 4. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Us esperem al pla de les Pruneres de Mollet del Vallès per participar en el Concurs "A l'abril, cada paraula val per mil"!

  El Servei de Català serà al pla de les Pruneres, juntament amb la Biblioteca i el Museu Abelló. Fa dos anys que enyorem ser-hi i per això encara ens fa més il·lusió que ens hi acompanyeu.

  Pla de les Pruneres
  Mollet del Vallès

 5. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Esmorzar de Sant Jordi a Tortosa

  Dissabte 23 d’abril de 2022, a les 9.00 h, se celebra un esmorzar d’escriptors i escriptores de les Terres de l'Ebre al bar La Tertúlia de Tortosa.

  Bar Restaurant La Tertúlia
  Tortosa

  A les 09.00 h

 6. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  35a Fira del Llibre en Català de Molins de Rei

  Fira del llibre només en català, organitzada amb la col·laboració de les llibreries de la població (Amèlia, Arola i Barba), amb el suport de l'Ajuntament de Molins de Rei.

  Pl. de l’U d’Octubre
  Molins de Rei

  A les 10.00 h

 7. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Parada a la Fira d'entitats del Raval per Sant Jordi

  Un any més, compartirem espai i activitats amb les entitats socials, culturals del barri del Raval. Muntarem parada a la Fira d’entitats del Raval.

  Rambla del Raval
  Barcelona

  A les 10.00 h

 8. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Parada d'intercanvi de llibres a Ciutat Meridiana

  Per tal de donar una nova vida als llibres ja llegits, ens sumem a la iniciativa de la parada d'intercanvi de llibres del veïnat de Ciutat Meridiana, amb una acció a favor del foment de la lectura en català que es muntarà a Associació de Veïns de Ciutat Meridiana a l’avinguda Rasos de Peguera 210.

  Av Rasos de Peguera 210
  Barcelona

  A les 10.00 h

 9. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Sant Jordi a la plaça de la Vila

  L’estand del CNL L’Heura difondrà L'Obra del Cançoner Popular de Catalunya i l’exemplificarà amb les caramelles a la nostra ciutat, a través d'imatges, de la música i de les lletres d’algunes cançons.

  plaça de la Vila
  Santa Coloma de Gramenet

  A les 10.00 h

 10. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Sant Jordi al carrer a Castelldefels

  El 23 d'abril el Servei Local de Català de Castelldefels estarà present en un dels estands que s'instal·laran a la plaça de l'Església amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

  plaça de l'Església
  Castelldefels

  A les 10.00 h

 11. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  A tota veu

  Organitzat per Òmnium Bages, l'A tota veu és una activitat de lectura pública de poesia arreu del territori català pels volts de Sant Jordi.

  Manresa
  Manresa

  A les 11.00 h

 12. Oci en català > Cinema en català

  Bon dia món!, dins del CineXic

  Duració: 61 minuts Preu de l’entrada: gratuïta fins als 12 anys / 2 € majors de 12 anys Sinopsi: En un entorn natural d'aigua i de boscos, deu animalons de diferents espècies neixen, creixen, s'observen i s'empaiten.

  Centre de Lectura (Carrer Major, 15)
  43201 Reus

  A les 11.00 h

 13. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Per Sant Jordi, hem menjat llengua!

  Trobada per jugar al Paraulògic en grup i col·laborar en el Projecte Aina, una base de dades oral per incorporar el català a les màquines que funcionen amb reconeixement de veu.

  Auditori del Casal Pere Quart
  Sabadell

  A les 11.00 h

 14. Ús professional > Accions de sensibilització > Empresa , CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  L'Oficina de Català i la Unió de Botiguers de Montornès faran el sorteig dels Premis de l'Endevina-la! el dia de Sant Jordi.

  El dia de Sant Jordi, a la Plaça Pau Picasso, farem el sorteig dels premis del joc lingüístic l'Endevina-la! entre tots els participants: - Premi de 100 euros per a l'adult que hagi encertat el màxim nombre d'enigmes.

  Plaça Pau Picasso
  Montornès

  A les 17.30 h

 15. CPNL > Celebracions > Sant Jordi

  Per Sant Jordi, lectura de 'Si puc' de Gabriel Ferrater en diverses llengües dins el programa en directe de Canal Reus TV

  Programa especial en directe de Canal Reus TV des de la plaça del Mercadal. Alumnes del CNL llegiran el poema en diverses llengües.

  Plaça del Mercadal
  Reus

  A les 18.00 h