Presentació de les dades de l'estudi Ofercat 2023 a comerços de sis poblacions del Vallès Oriental

Ús professional > Ofercat > Plans Ofercat, Ús professional > Ofercat

El dijous 20 de juny, a les 19 h, en format virtual, hi haurà la presentació de les dades sobre l'estudi Ofercat que s'ha dut a terme el 2023 a sis poblacions de la comarca: Caldes de Montbui, Cardedeu, Granollers, la Garriga, Mollet i Sant Celoni. També s'hi comentaran les línies estratègiques d'actuació dels Plans Ofercat 2024-2027.

Hi intervindran Francesc Xavier Vila, secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL); Isabel, Llorente, presidenta del Consell de Centre del CNL del Vallès Oriental; Albert Fabà, responsable d'anàlisi i avaluació del CPNL, i Pietat Sanjuán, directora del CNL del Vallès Oriental.

L'Ofercat, fruit de la col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Secretaria de Política Lingüística, és un sistema de mesura que permet conèixer la presència del català als comerços d'un territori determinat. Amb l'aplicació d'aquesta eina s'obtenen dades de les llengües emprades en el rètol principal i en els rètols de l'aparador, i també de la llengua amb què el personal del comerç dona la benvinguda a la persona i si s'adapta al català, si el client li parla en aquesta llengua. S'obté un índex, dins d'un barem d'entre 0 i 100 punts.

L’acte es podrà seguir en directe a YouTube mitjançant aquest enllaç: https://www.youtube.com/live/ZLtvW9j60Us.

YouTube
Virtual

A les 19.00 h

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?