Presentació de les dades de l'estudi Ofercat 2022 a Tarragona

Ús professional > Ofercat > Plans Ofercat

Presentació de les dades sobre l'estudi Ofercat que es va dur a terme el 2022 a Tarragona i avanç de les línies estratègiques d'actuació per al 2024-2025.

Hi intervindran Francesc Xavier Vila, secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL); Sandra Ramos, presidenta del Consell de Centre del CNL de Tarragona; Albert Fabà, responsable d'anàlisi i avaluació del CPNL, i Rosa Ibarz, directora del CNL de Tarragona.

L'Ofercat, fruit de la col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Secretaria de Política Lingüística, és un sistema de mesura que permet conèixer la presència del català als comerços d'un territori determinat. Amb l'aplicació d'aquesta eina s'obtenen dades de les llengües emprades en el rètol principal i en els rètols de l'aparador, i també de la llengua amb què el personal del comerç dona la benvinguda a la persona i si s'adapta al català, si el client li parla en aquesta llengua. S'obté un índex, dins d'un barem d'entre 0 i 100 punts.

Antic Ajuntament (c/ Major, 41)
Tarragona

A les 12.00 h

Vols compartir aquest acte?