Tercera edició del concurs lingüístic als comerços de Badia del Vallès: A Badia, no badis!

Voluntariat per la llengua > Activitats

Per participar-hi, cal recollir una butlleta a qualsevol dels establiments col·laboradors i completar-la amb les dades següents: dades personals, cinc barbarismes i cinc solucions, i el segell de l'establiment on s'ha trobat el cartell.

Les butlletes també es podran descarregar des del web de l'Ajuntament, el web del CNL Vallès Occidental 3 i el blog del SLC de Badia Català a Badia.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres butlletes i les haurà de lliurar a qualsevol dels comerços col·laboradors o al SLC de Badia del Vallès (Casal Cívic).

Les persones concursants poden guanyar una cistella amb productes dels establiments comercials de Badia i dos abonaments trimestrals d'activitats dirigides al Complex Esportiu i un regal sorpresa.

L'acte de lliurament dels premis es farà a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Badia del Vallès, el dia 13 de desembre, a les 13 h. Hi assistiran els participants al concurs, comerciants, Encarnación Rodrigo (regidora de Promoció Econòmica i Comerç), la regidora responsable del SLC i l'alcaldessa de Badia, Eva Menor.

Badia del Vallès

A les 10.00 h

Vols compartir aquest acte?