Vine a provar el pòdcast de la Queta

CPNL > SPL > Campanyes

El dia 30 de setembre i l'1 d'octubre hi haurà instal·lada una cabina de ràdio amb l'objectiu d'aconseguir el pòdcast amb el màxim nombre de veus que s'hagi enregistrat mai en llengua catalana

Per això, aquesta acció es convida la ciutadania a aportar la seva veu en una cabina de ràdio oberta a tothom i que hi haurà instal·lada a la carpa del parc de Vallaparadís de Terrassa (c/ Torrent de les Bruixes, 36). Dissabte 30 de setembre d'11 a 15 h i de 16 a 21 h i diumenge 1 d'octubre, de 10 a 14 h del migdia.

Què poden fer els participants a la cabina?
 

A la cabina de ràdio hi haurà la frase "Provem-ho en català" en 16 idiomes diferents, per tal d'animar tota la ciutadania a parlar en català, tinguin la llengua inicial que tinguin.   

Quan un o una participant entri a la cabina hi trobarà una pantalla on haurà d'acceptar i cedir les seves dades. Després, podrà escollir quatre opcions a la pantalla: 
 

- "L'entrevista", per respondre preguntes sobre el català en un format pensat per a persones que ja tenen domini de la llengua 

- "Practica el català", un format adreçat a aprenents inicials de la llengua 

- "Karaoke" de la cançó de la Queta  

- Participar en el "Projecte Aina" 

La veu dels usuaris s'enregistrarà i l'endemà (després de l'escolta i filtratge) rebran al seu correu electrònic el seu pòdcast de la Quetaun arxiu maquetat gràficament on se sentirà la seva veu enregistrada i amb efectes sonors. Els usuaris podran compartir-lo a les seves xarxes socials.  

Des del 23 de setembre al 19 de novembre aquesta cabina serà itinerant en 16 municipis, escollits perquè hi hagi representació de totes les vegueries de Catalunya. cada municipi s'hi instal·larà durant dos o tres dies i la inauguració tindrà lloc a Barcelona, el dia 23 de setembre al matí. També estan previstes inauguracions a la resta de punts del territori on arribarà la campanya.

Un cop acabades les itineràncies pels 16 municipis, se seleccionaran alguns talls per crear el pòdcast més gran que s'hagi fet mai en català, amb les veus dels participants. 

Aquesta iniciativa ha estat organitzada pel Departament de Cultura i la Secretaria de Política Lingüística, amb la participació del Consorci per a la Normalització Lingüística.   

Carpa auditori del parc de Vallparadís (C. Torrent de les Bruixes, 36)
Terrassa

A les 10.00 h

Vols compartir aquest acte?