Club de Lectura Fàcil en català a Vilanova i la Geltrú - Gener 2024

Voluntariat per la llengua > Activitats, Activitats complementàries > Clubs de lectura

Lectura: L’anglès reanimat i altres contes, de Mary Shelley (adaptació de Clàudia Sabater Baudet).

Sinopsi: Tot i que coneixem Mary Shelley per la seva novel·la Frankenstein, també va escriure altres obres, entre elles, un conjunt de contes gòtics. En aquest llibre, hi trobareu una selecció de cinc d'aquests contes: El somni, La transformació, Ferdinando Eboli, Roger Dodsworth: l'anglès reanimat i L'hereu de Mondolfo.

El Club de Lectura Fàcil és una activitat complementària molt recomanable per als alumnes d'aquest curs acadèmic i els aprenents que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL), que els ajudarà a augmentar el vocabulari i les expressions a través de la lectura i a reforçar la competència oral durant la sessió conduïda per Lourdes Escrigas Casas, filòloga i tècnica de la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Inscripció gratuïta. Les persones interessades s'han d'inscriure directament a la Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13. Tel.: 93 893 20 39). Les places són limitades amb llista d'espera oberta.

Ho organitza: Biblioteca Joan Oliva i Milà, organisme adherit al Voluntariat per la llengua.
Hi col·laboren: CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú) i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13)
Vilanova i la Geltrú

A les 16.30 h

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?