Torna a començar el grup de conversa de La Parròquia Mare de Déu de la Salut de Badalona

Voluntariat per la llengua > Activitats

Aquest mes d'octubre, la Parròquia Mare de Déu de la Salut engega novament un grup de conversa per a veïns del barri interessats a millorar el català oral. El grup, conduït per persones voluntàries, es reunirà setmanalment cada dimarts de 10 a 11 del matí.

A cada sessió es parlarà de temes quotidians i d'interès general, i s'utilitzaran materials de suport del programa Voluntariat per la llengua: Parlem tu i jo, Temes per parlar, Màgia per conversar, Fils de conversa...

Aquesta iniciativa compta amb el suport de Càritas Diocesana i del CNL Badalona i Sant Adrià. Es tracta d'un projecte consolidat i que des del seu inici ha comptat amb una gran acollida, ja que ofereix un espai de relació i de trobada per a persones adultes amb poques possibilitats de mantenir una conversa en català en el seu àmbit diari.

Les persones interessades que s'hi vulguin inscriure ens poden enviar un correu electrònic a vxl.badalona(ELIMINAR)@cpnl.cat o es poden posar en contacte amb la parròquia al mòbil 639 287 605 (fent un WhatsApp).

Carrer de l'Autonomia, 21 (Parròquia Nostra Senyora de la Salut)
Badalona

A les 10.00 h

Vols compartir aquest acte?