Nova edició del cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) als Cinemes Roses aquesta tardor

Oci en català > Cinema en català > CINC

A Roses tornarem a gaudir del programa CINC Cinema Infantil en Català durant els mesos d’octubre i novembre. En el marc d'aquest cicle, s'han programat sis pel·lícules en català, la primera de les quals és Una família de Superherois i es projectarà el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre.

Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar l'oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.

Entre el 21 d'octubre i el 26 de novembre, doncs, es projectaran les pel·lícules següents als Cinemes Roses: Una família de Superherois (21 i 22 d´octubre), Mòmies (28 i 29 d´octubre), Mavka. Guardiana del bosc (4 i 5 de novembre), Super Mario Bros: la pel·lícula (11 i 12 de novembre), Elemental (18 i 19 de novembre) i M´he empassat un extraterrestre (25 i 26 de novembre).

Totes les sessions es faran el dissabte i el diumenge, a les 16.05 h. El preu de l'entrada serà de 3 € (petits i grans).

El CINC, impulsat per la Secretaria de Política Lingüística, té la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català de Roses, i dels Cinemes Roses.

Cinemes Roses. Gran Via de Pau Casals, 237
Roses

A les 16.05 h

Vols compartir aquest acte?