"L'Estenedor al Mercat", exposició i joc de llengua al Mercat Municipal de Mollet

Ús professional > Ofercat > Plans Ofercat

A partir del 3 de juliol, visita l'Espai del Mercat Municipal de Mollet i busca-hi els cartells del concurs L'Estenedor al Mercat, un joc de llengua amb 20 preguntes diferents.

Busca les solucions de les 20 preguntes que es plantegen i que es poden trobar a l’exposició d’exemplars de L’Estenedor relacionats amb el comerç que hi ha en aquest mateix Espai. Emplena la butlleta amb la solució de tres preguntes diferents i diposita-la a l'urna gegant que trobaràs aquí mateix. Pots guanyar un dels dos premis que se sortegen: un àpat per a dues persones o un massatge relaxant per a dues persones.

S’hi podrà concursar des del 3 de juliol fins al 6 de setembre de 2023, a les 11 hores.

Com més butlletes entreguis, més possibilitats tindràs de guanyar.

L’Estenedor és una publicació digital que va néixer el desembre de 2001 sobre temes de llengua catalana. Es fa conjuntament amb l’Ajuntament de Mollet i des del març de 2014 amb el Centre Especial de Treball Taller Alborada (IMSD). Té el propòsit de publicar o “estendre” consultes que arriben al Servei de Català per compartir-les. En aquesta tria s’han recollit consultes relacionades amb el món del comerç.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l’Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l’ús del català en el comerç.

Mercat Municipal de Mollet
Mollet del Vallès

Vols compartir aquest acte?