Sant Jordi a les aules i al carrer, a Cerdanyola

CPNL > Celebracions > Sant Jordi

Els dies previs a la diada de Sant Jordi d’aquest any estaran plens d’activitats culturals i literàries a les aules dels cursos de català de Cerdanyola. Enguany s’ha apostat per col·laborar amb entitats adherides al Voluntariat per la llengua. El tret de sortida el donarà el taller d’iniciació de sardanes, el 18 d’abril, a càrrec de l'Agrupació Cultural Sardanista. Aquella mateixa setmana, les entitats Turó Solidari i Vespres literaris oferiran dos tallers de creació de poemes i lectura en veu alta als alumnes de nivell Intermedi 1 i Suficiència 3 per tal de preparar-los per a la primera edició del ring poètic organitzat per la Constància Factoria Cultural.

El dia 20, al matí, hi haurà un intercanvi entre els alumnes de nivell Intermedi 3 i els del Bàsic 1 per representar una adaptació de la llegenda de Sant Jordi. Els alumnes dels grups de B2 també faran una representació adaptada de la llegenda. Aquell mateix dia, a la tarda, Martí Gironell presenta la novel·la El fabricant de records al Cafè amb lletres.

Les activitats continuaran amb la Marató de Lectura i Recomanacions del dia 23, organitzada per Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola. Com cada any, hi participaran alumnes i voluntaris lingüístics, que podran llegir fragments i també, com a novetat, poden llegir recomanacions literàries. I també recomanacions literàries seran el que faran els alumnes de nivell Superior, en aquest cas en format de vídeo per difondre a les xarxes.

A més de la tradicional Marató de Lectura, al llarg del dia 23 hi haurà activitats per a petits i grans a la plaça Francesc Layret per commemorar els anys literaris del Rector de Vallfogona i Francesc Vallverdú.

Ateneu de Cerdanyola (Indústria, 38-40)
Cerdanyola del Vallès

Vols compartir aquest acte?