Concurs #enamoram2023

CPNL > Celebracions > Sant Jordi

El CNL de Barcelona convida la ciutadania en general i també els seus alumnes a participar al concurs #enamoram2023, que consisteix a elaborar declaracions d'amor en format escrit, de vídeo o d'àudio. El concurs s’iniciarà el 21 de març, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, i finalitzarà el 23 d'abril, per la Diada de Sant Jordi.

Les declaracions d'amor es podran publicar a les xarxes socials Instagram, Twitter o Facebook amb l’etiqueta #enamoram2023. Les publicacions que no continguin l'etiqueta #enamoram2023 no seran acceptades per participar al concurs.

Les publicacions de text tindran una llargada màxima de 140 caràcters i les de vídeo i d'àudio, una durada màxima de 60 segons. Els textos podran anar acompanyats d'una imatge.

Entre tots els participants, se seleccionaran les millors declaracions d'amor, segons criteris literaris, estètics i creatius:

  • Declaració més original
  • Declaració més divertida
  • Declaració més emotiva

Les persones guanyadores rebran premis patrocinats per Capsa regal - Fent País (fentpais.cat), Barcelona Llibres, Festival Cruïlla i Eix Sants-les Corts.

Bases del concurs

Virtual

Vols compartir aquest acte?