Cinema infantil en català a Montmeló a través del CineXic

Oci en català > Cinema en català

Aquest any la proposta és no només acostar la cultura al poble amb més delit, sinó acostar-la a totes les edats i de totes les maneres possibles. Des de principis d'any, Òmnium Montmeló, amb el suport de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament  i l'Oficina de Català, han programat una pel·lícula infantil cada mes a la Polivalent. Així es crea una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família.  

La pel·lícula que es projectarà és El cargol i la balena, dos personatges que semblen antagònics, però entre els quals es crearà una bonica amistat. És una pel·lícula d'una hora aproximadament on es mostra l'amistat, la generositat i la diversitat, adequada per a infants a partir de 3 anys. 

Descobriu el poder del mar a través del viatge d'un cargol aventurer a la cua d'una gran balena geperuda. Una bonica història d'una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.  

A més, si voleu preparar els vostres fills per a gaudir de la pel·lícula disposeu d'un Dossier de El cargol i la balenaper poder compartir moments en família. 

Ja podeu anar fent les reserves per a la pel·lícula de CineXic.  

La pel·lícula del mes d'abril es passarà a dissabte, 22 d'abril per complementar-la amb la resta d'activitats previstes per Sant Jordi. 

C/ Folch i Torras s/n i Vial de Ronda s/n
Montmeló

A les 18.00 h

Vols compartir aquest acte?