Un cap de setmana de pel·lícula amb el cicle CINC!

Oci i consum > Cinema en català > Coorganització CINC

Aquest dissabte i diumenge pots gaudir del cinema en català per als més petits a molts cinemes de Catalunya. Agramunt, Amposta, Badalona, Balaguer, Bellpuig, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Mollerussa, Olot, Platja d'Aro, Ripoll, Roses, Sant Celoni i Tàrrega acolliran diverses projeccions dels cicles de Cinema Infantil en Català (CINC) que la Secretaria de Política Lingüística organitza amb la col·laboració del CPNL.

DC Lliga de Supermascoltes, El prodigiós Maurice, El gat amb botes: l'últim desig, Lil, el meu amic cocodril i Hooper: el polletllebre són, entre d'altres, algunes de les pel·lícules que es podran veure als cicles CINC aquest cap de setmana. Consulta la cartellera de cada municipi al web del CINC.


El CINC és un programa de la Secretaria de Política Lingüística per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes a tot Catalunya.

A tot Catalunya

Vols compartir aquest acte?