El Cinema Infantil en Català (CINC) torna aquesta primavera als Cinemes Roses

Oci en català > Cinema en català > CINC

A Roses tornarem a gaudir del programa CINC Cinema Infantil en Català durant els mesos de març i abril. En el marc d'aquest cicle, s'han programat sis pel·lícules en català, la primera de les quals és Lil, el meu amic el cocodril  i es projectarà el cap de setmana del 4 i 5 de març.

Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar l'oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.

Entre el 4 de març i el 23 d'abril, doncs, es projectaran les pel·lícules següents als Cinemes Roses: Lil, el meu amic el cocodril (4 i 5 de març), El nen dofí (11 i 12 de març), Els cercamons (18 i19 de març), Hopper: el polletllebre (25 i 26 de març), Un món estrany (15 i 16 d'abril) i El gat amb botes: l´últim desig (22 i 23 d'abril).

Totes les sessions es faran el dissabte i el diumenge, a les 16.05 h. El preu de l'entrada serà de 3 € (petits i grans).

El CINC, impulsat per la Secretaria de Política Lingüística, té la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català de Roses, i dels Cinemes Roses.

Gran Via de Pau Casals, 237
Roses

A les 16.05 h

Vols compartir aquest acte?