El Documental del Mes a Calafell, Tarragona i Llorenç del Penedès: "Estimada Sara"

Oci en català > Cinema en català

Sinopsi: Sara Bahai, coneguda per ser la primera dona taxista de l'Afganistan, és la protagonista del Documental del Mes de novembre. Una proposta cinematogràfica que ens recorda que les dones trenquen les barreres del patriarcat dia rere dia. Estimada Sara fa un retrat de la força i determinació de Bahai, que no dubta a lluitar incansablement per defensar els drets de les dones i aconseguir allò que se'ls deia que era impossible.

Signa el documental la cineasta barcelonina Patricia Franquesa, que reivindica en aquesta obra l'empatia, el diàleg entre cultures i l'amistat entre dues dones plenes de vida. Un relat circular "de la por a l'amor i de l'amor a la por", que ens apropa una realitat que ja no existeix: Sara Bahai es va haver d'exiliar del seu país.

  • Llorenç del Penedès, presencialment el 6 de novembre a les 19 h, al Centre. Preu entrada: 5 euros.
  • Calafell, en línia del 14 al 28 de novembre al web de l'Ajuntament, i presencialment el dia 15 de novembre a les 19 h, al Celler de Cal Bolavà (av. de la Generalitat, 1)
  • Tarragona, virtualment del 18 de novembre al 2 de desembre al web de la Biblioteca Pública, i presencialment el 29 de novembre a les 19 h al Departament de Cultura de la Generalitat (Major, 14)

2021

60 min.

Espanya, Sèrbia i Noruega

Persa, anglès i català

Subtítols: català

Tarragona, Calafell i Llorenç del Penedès

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?