Segona edició del concurs lingüístic 'A Badia, no badis!'

Difusió, Ús professional > Accions de sensibilització > Empresa

Fins al 17 de desembre tindrà lloc la segona edició del concurs lingüístic A Badia, no badis! als comerços de Badia del Vallès.

L'objectiu del concurs és fomentar el coneixement de la llengua i promoure l'ús del català al comerç de la ciutat, per la qual cosa hi haurà diferents cartells a les botigues amb tres paraules en català, una de les quals és un barbarisme.

Per participar-hi, cal recollir una butlleta a qualsevol dels establiments col·laboradors (més d'una vintena) i completar-la amb les dades següents: dades personals de la persona concursant, cinc barbarismes i cinc solucions i segell de l'establiment on s'ha trobat el cartell.

Les butlletes també es podran descarregar al web de l'Ajuntament i al blog del SLC de Badia Català a Badia.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres butlletes i les haurà de lliurar a qualsevol dels comerços col·laboradors o al SLC de Badia del Vallès (Casal Cívic).

Les persones concursants poden guanyar una cistella amb productes dels establiments comercials de Badia i dos abonaments trimestrals d'activitats dirigides al Complex Esportiu.

L'acte de lliurament dels premis es farà a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Badia del Vallès el 21 de desembre, a les 13.30 h. Hi assistiran els participants al concurs, comerciants, Encarnación Rodrigo, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, i l'alcaldessa de Badia, Eva Menor.

Mercat de Badia del Vallès
Badia del Vallès

Vols compartir aquest acte?