Club de Lectura Fàcil en català a Vilanova i la Geltrú

Activitats complementàries > Clubs de lectura

Lectura: Solitud, de Víctor Català (adaptació de Núria Martí Constans).

Sinopsi:  La Mila i en Maties, el seu marit, són els nous ermitans de l'ermita de Sant Ponç. Allà coneixen en Gaietà, el pastor. La Mila, a poc a poc i amb l'ajuda del pastor, es va adaptant a la seva nova vida i acabarà sent feliç vivint a la muntanya. Cada cop se sent més forta. Però l'Ànima, un mal home, s'interposarà en el seu camí. Continuarà sent tan fàcil i plaent viure a l'ermita?

Aquesta sessió comptarà amb l'assistència de l'adaptadora, Núria Martí Constans.

El Club de Lectura Fàcil és una activitat complementària molt recomanable per als alumnes d'aquest curs acadèmic i els aprenents que participen en el Voluntariat per la llengua (VxL), que els ajudarà a augmentar el vocabulari i les expressions a través de la lectura i a reforçar la competència oral durant la sessió conduïda per Lourdes Escrigas Casas, filòloga i tècnica de la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Inscripció gratuïta. Les persones interessades s'han d'inscriure directament a la Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13. Tel.: 93 893 20 39). Les places són limitades amb llista d'espera oberta.

Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13)
Vilanova i la Geltrú

A les 16.30 h

Vols compartir aquest acte?