Exposició i concurs 'Quan parles fas màgia' a Barberà del Vallès

Voluntariat per la llengua > Exposicions

L'exposició Quan parles fas màgia es podrà visitar del 26 d'octubre al 9 de novembre a la Biblioteca Esteve Paluzie i del 10 al 22 de novembre al vestíbul del Teatre Municipal Cooperativa (TMC).

L'exposició forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que, a partir de la metàfora de la màgia, vol aconseguir que més gent s'animi a formar part d'aquest programa de pràctica oral del català. La proposta del VxL es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

L'exposició, a més, du vinculat un petit concurs. El qüestionari del concurs té 7 preguntes que es poden respondre a partir dels panells de l'exposició fins al dia 15 de novembre. S’hi pot participar a partir de 16 anys. 

Per entrar en el sorteig, cal encertar les 7 preguntes. Entre els encertants se sortejaran dues entrades per assistir a una obra de teatre del TMC i dos llibres cedits per la biblioteca.

El lliurament de premis tindrà lloc el 17 de novembre, a les 19 h, al vestíbul del teatre.

Biblioteca Esteve Paluzie (pl. Constitució, s/n) i TMC (ptge. Cooperativa, 5)
Barberà del Vallès

Vols compartir aquest acte?