L’ exposició “Quan parles fas màgia” arriba al vestíbul de l'Hospital de Mollet del Vallès amb un concurs incorporat. Us animem a participar-hi!

Voluntariat per la llengua

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). I a partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. 

Els visitants de l’exposició podran participar en un concurs de preguntes relacionat amb el contingut dels plafons mitjançant el qüestionari que es podrà trobar a la pàgina http://breu.cpnl.cat/expovxlhospimollet o en un codi QR que hi haurà al cartell de difusió. El qüestionari s'activarà el dia 2 de novembre.

Hi haurà tres lots de premis màgics, gentilesa de: TERMCAT, Centre d’Estudis Molletans, Museu Abelló i Ajuntament de Mollet. 

Us animem a visitar l’exposició, a participar en el concurs i a fer créixer el català a través de la màgia de la conversa.  

Ronda dels Pinetons, 8
Mollet del Vallès

A les 09.00 h

Vols compartir aquest acte?