El Cinema Infantil en Català (CINC) torna aquesta tardor als Cinemes Roses

Oci en català > Cinema en català > CINC

A Roses podrem tornar a gaudir del programa CINC Cinema Infantil en Català a partir del mes d'octubre. En el marc d'aquest cicle, s'han programat cinc pel·lícules en català, la primera de les quals és Hotel Transsilvània: Transformania  i es projectarà el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre.

Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar l'oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.

Entre el 15 d'octubre i el 20 de novembre, doncs, es projectaran les pel·lícules següents als Cinemes Roses: Hotel Transsilvània: Transformania (15 i 16 d´octubre), Canta 2 (22 i 23 d´octubre), Minions: l´origen de Gru (29, 30, 31 d´octubre i 1 de novembre), Lightyear (5 i 6 de novembre), DC Lliga de Supermascotes (12 i 13 de novembre) i Tadeu Jones 3: la taula maragda (19 i 20 de novembre)

Totes les sessions es faran el dissabte i el diumenge, a les 16.05 h. El preu de l'entrada serà de 3 € (petits i grans).

El CINC, impulsat per la Secretaria de Política Lingüística, té la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català de Roses, i dels Cinemes Roses.

Gran Via de pau Casals, 250
Roses

A les 16.05 h

Vols compartir aquest acte?