L'exposició "Quan parles fas màgia" serà a Reus durant l'agost

Voluntariat per la llengua > Exposicions

Durant el mes d’agost, l’exposició del Voluntariat per la llengua "Quan parles fas màgia" es podrà veure a diversos equipaments de Reus:

- Ajuntament de Reus, de l’1 al 12 d’agost
- Centre Cívic del Carme, del 15 al 28 d'agost
- Centre Cívic Ponent, del 29 d’agost al 2 de setembre

"Quan parles fas màgia" és una mostra que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que duu el mateix nom i que a través de la metàfora de la màgia destaca la capacitat del programa per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen.

La mostra vol convidar tant voluntaris com aprenents a participar d'aquesta experiència i a sumar-se a les més de 160.000 parelles lingüístiques a què ja ha arribat el programa des que es va posar en marxa el 2003.

El VxL és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització lingüística, per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Reus

Vols compartir aquest acte?