L'1 de setembre comença a Granollers el "Botigueja a Comerç Ral i mira qui parla!"

Ús professional > Accions de sensibilització > Ens públics, Difusió, Ús professional > Accions de sensibilització > Empresa

Cartell de difusió de la publicació dels vídeos

A partir de l’1 de setembre i fins al 10 d’octubre es publicaran els vídeos del “Botigueja a Comerç Ral i mira qui parla!”, a les xarxes socials de l'associació, de l'Ajuntament, del Servei Local de Català de Granollers i al YouTube del CPNL. És la primera fase del Botigueja a Comerç Ral i es tracta de trenta-vuit vídeos protagonitzats per botiguers, de diferents procedències i llengües maternes, on presenten una petita selecció dels productes i serveis que ofereixen, entre els quals també hi ha la pràctica del català. Aquests vídeos s'han enregistrat durant el 2021 i el 2022 en les visites a les botigues fetes pel Servei Local de Català, que també els ha ofert els serveis d'assessorament lingüístic, formació, “Comerços aprenents” i col·laboració al programa Voluntariat per la llengua.

Del 3 al 22 d'octubre es farà la segona fase de l’activitat, el “Botigueja a Comerç Ral i mira què tinc!”, un concurs de vocabulari, en butlletes en paper, a les botigues, relacionat amb un dels productes i serveis que ofereixen al vídeo.

Des de 2018 el Servei Local de Català de Granollers, del Consorci per a la Normalització Lingüística, desenvolupa a la ciutat un Pla Ofercat de foment de l'ús de la llengua catalana als comerços de la ciutat. L'activitat del Botigueja es va organitzar per primera vegada a el 2019 als establiments de l'Associació de Comerciants Congost.

xarxes socials a internet i comerços
Granollers

Vols compartir aquest acte?