El Pacte Nacional per la Llengua reuneix professionals de tots els sectors per consensuar estratègies de futur per al català

CPNL > SPL

En el marc del procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua, el dijous 12 i el divendres 13 de maig tindran lloc, a la seu del Departament de Cultura, les jornades "El català, reptes i propostes. El futur de la llengua àmbit per àmbit". Obertes a la ciutadania, tenen l'objectiu de debatre sobre la política lingüística del país en els diversos àmbits socials i d'activitat de la societat catalana amb la presència d'experts que els coneixen a fons i poden oferir un punt de vista personal i alhora robust sobre el paper que aquests sectors poden tenir en el futur del català..

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i del secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila.

Les jornades abordaran la situació de la llengua en taules rodones monogràfiques. Per assistir-hi presencialment o en línia, tothom pot inscriure-s'hi des del web del Pacte Nacional per la Llengua i indicar els blocs temàtics als quals es participarà.

Sessió en línia i presencial: Palau Marc La Rambla, 8
Barcelona

Vols compartir aquest acte?